Winkel

Tremblr Milking Machine – BDSM-Producten.nl

1.637,91

F- Machine – Tremblr Milking Machine

SKU: 751570883806 Categorie:

Beschrijving

BDSM Beschrijving: De F-Machine Tremblr is de gloednieuwe handsfree masturbatiemachine die ontworpen is om je te zuigen en neuken zolang je wilt, wanneer je wilt. Stel je voor een deskundige blow-job van de tap die je vanuit je vingertoppen bedient wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt.

Tremblr wordt nooit moe, Tremblr verveelt zich nooit. Tremblr kan je lul zacht, langzaam en sensueel zuigen, of je ballen diep zuigen en je neuken naar een waanzinnige climax. Het is moeilijk voor te stellen, maar je zult Tremblr als je nieuwe geliefde gaan beschouwen, je zult opgewonden raken door Tremblr’s loutere aanwezigheid in de kamer en ja, het is meer dan waarschijnlijk dat je verliefd zult worden op een machine.

Tremblr ontleent zijn naam aan het effect dat het op je benen zal hebben, waardoor je letterlijk trilt en beeft terwijl je pik en je geest samen in één grote krachtige climax wordt gezogen. Dit is geen speelgoed dat je na 5 minuten verveelt, dit is een speeltje waarvoor je je leven opnieuw inricht om meer tijd door te brengen, altijd excuses maakt om die extra paar minuten te vinden die je met je nieuwe machine kunt doorbrengen.

Zoals alle F-machines is Tremblr stil, in feite is het veruit de stilste machine die we ooit hebben gebouwd. De enige manier waarop je buren zullen weten wat je aan het doen bent, is als je een gegarandeerde overdreven opwinding niet kunt verdoezelen.

Fabrikant: F- Machine

Kenmerken:

  • Geschikt voor 95% van de penis maten (geleverd met 3 ontvanger formaten (M, L, XL)
  • Voedingskabel met UK-stekker en EU-adapter inbegrepen.
  • 180 slagen per minuut topsnelheid
  • Verstelbaar pompvermogen
  • Geleverd met alle gereedschap en hardware voor het onderhouden en aanpassen van uw machine

Kleur:  black

Maat: 

Materiaal: 
Reinigingsvoorschrift

TAGS:

Heeft u vragen over dit product?
De klantenservice helpt u graag discreet verder!

Mvg

BDSM-Producten.nl

Extra informatie

Gewicht 9600.00 kg
Afmetingen 24.00 x 61.00 x 40.00 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Tremblr Milking Machine – BDSM-Producten.nl”

Related Products