0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Winkel

Get Hard Display – 24Pcs – BDSM-Producten.nl

340,11

Shots – Pharmquests – Get Hard Display – 24Pcs

SKU: 0ff666a1e603 Categorie:

Beschrijving

BDSM Beschrijving: Spray voor een extra lang aanhoudende erectie.
De exclusieve ingrediënten in Get Hard bevorderen een langer durende erectie. De speciaal geselecteerde stimulerende ingredienten in de Get Hard formule worden in de cel-communicatie in het huidweefsel van de penis afgegeven en daar snel opgenomen. De Get Hard vloeistof verbetert de manier waarop de cellen reageren op de stimulerende neurotransmitters, de prikkelingsoverdracht in de penis. Een verbetering van de signaaloverdracht door Get Hard betekent concreet dat er lang veel communicatie mogelijk is tussen cellen in de penis, waardoor er een sterkere prikkelingsoverdracht plaatsvindt en de penis snel hard kan worden.

Aanbevelingen voor gebruik: spuit 1 tot 3 keer Get Hard direct op de penis. Na ongeveer 15 minuten is de vloeistof goed in de huid van de penis ingetrokken en heeft dan een plaatselijk verdovend effect. Get Hard is uitsluitend voor uitwendig gebruik. Enkele ingrediënten in de Get Hard formule zijn traditioneel gebruikte natuurlijke ingrediënten welke al eeuwenlang voor mannelijke ongemakken worden aangewend. De bestanddelen in Get Hard zijn tevens effectief als stimulerend middel.

De Get Hard sprays zijn verkrijgbaar in penvormige verstuivers met elk 6 ml inhoud. Door deze penvorm is het eenvoudig de Get Hard vloeistof snel en efficient aan te brengen. Gebruik Get Hard om snel een erectie te krijgen.

Fabrikant: Shots – Pharmquests

Kenmerken:

Kleur:  black,white

Maat: 

Materiaal: 
Reinigingsvoorschrift

TAGS:

Heeft u vragen over dit product?
De klantenservice helpt u graag discreet verder!

Mvg

BDSM-Producten.nl

Extra informatie

Gewicht 1.00 kg
Afmetingen 0.00 x 0.00 x 0.00 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Get Hard Display – 24Pcs – BDSM-Producten.nl”

Related Products