0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Betaal informatie

Met iDEAL kunt u veilig online afrekenen bij uw eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL is mogelijk bij de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

 

 

Veilig en discreet
Uw betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Sisow. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Sisow op uw bankafschrift. Bij het plaatsen van uw bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

 

Direkte bankoverschrijving: Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

 

Veiligheid staat voorop. Shop met een rustig gevoel. PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Alle klanten van Paypal genieten aankoopbescherming.

 

Een betaalmethode, die je kunt vergelijken met Ideal. De betaalmethode is vooral voor personen uit Belgie.